EDlive: inschrijving Noaberquiz openEDlive 2020 (Foto: EDlive)
Van de redactie | 24-05-2020
ENTER - De speciale editie van EDlive: Enter Eerst start vrijdagochtend 29 mei.

Een belangrijk onderdeel hiervan is de Online Noabquiz die op vrijdagavond 29 mei gehouden wordt. Tussen 20.00 en 23.00 uur wordt elk uur een ronde gespeeld waarin verschillende vragen over diverse onderwerpen de revue passeren.

EDlive 2020: een weekend lang haalt een groep fanatieke Enternaren geld op voor de Enterse ouderen en zet ze de Enterse ondernemers in de schijnwerpers.

Eén van de tijdens deze dagen gehouden acties is dus de Noaberquiz. Meerdere (bekende) Enternaren verschijnen op het beeldscherm om vragen te stellen over Enter zelf. “Leuk voor jong én oud”, aldus de organisatoren. De inschrijvingen zijn vanaf nu geopend! Elk uur wordt een nieuwe ronde gespeeld en worden er mooie prijzen weggegeven. “In ronde 1 niks gewonnen? Dan maak je het volgende uur, in ronde 2, meteen weer kans! Daarnaast hoef je niet de beste van de ronde te zijn om een mooie prijs te winnen.” Meespelen is gratis op voorwaarde dat het team bij een winkel in Enter een aankoop van minimaal 20,- euro heeft gedaan. Het uploaden van een kassabonnetje bij het aanmelden, is voldoende. Deelnemen kan gemakkelijk door op de avond van de quiz zelf de antwoordformulieren in te vullen die te vinden zijn op www.edlive.nl/noaberquiz. Meespelen kan met familie, vrienden, buren of een ander select gezelschap, gewoon vanuit de woonkamer. Aanmelden kan via www.edlive.nl/noaberquiz. In de prijzenpot: Ronde 1: • Volle boodschappenkar van de Albert Heijn in Enter ter waarde van circa 150,- euro. • Spybox Escape Deluxe pakket ter waarde van 300: beleef de escaperoom-ervaring tot twintig personen bij je thuis! Ronde 2: • Een weekend lang een Houtgestookte pizza oven thuis inclusief dertig pizzabollen ter waarde van 200,- eur0, beschikbaar gesteld door Fornaci. • Waardebon Rosink dranken ter waarde van 100,- euro, beschikbaar gesteld door Marian Peters Makelaardij Ronde 3: • Waardebon van het Middenplein ter waarde van 125,- euro beschikbaar gesteld door Ten Brinke Bouwbedrijf. • (Familie)fotoshoot bij Gitty Maathuis Fotografie ter waarde van 100,- euro. Een overzicht van alle andere prijzen die tijdens EDlive weggegeven worden staat op www.edlive.nl. EDlive EDlive is te zien vanaf vrijdagochtend 29 mei 09.00 uur tot en met zaterdag- op zondagnacht via TwenteFM op Caiway kanaal 69, KPN kanaal 1411 en online via www.edlive.nl

EDlive 2020 met Noaberquiz (Foto: EDlive 2020)
Volg ons