Maak vrienden bij Join us in WierdenKlimmen met Join us. (Foto: De Welle)
Van de redactie | 06-08-2020
WIERDEN - Join us helpt jongeren die zich eenzaam voelen met het maken van vrienden. Het jongerenwerk van De Welle draait Join us groepen in de gemeente Wierden.

Join us helpt jongeren die het lastig vinden om contact te maken met leeftijdsgenoten. Iedere twee weken ontmoeten de jongeren elkaar.

Samen doen ze allerlei activiteiten die ze zelf bepalen en organiseren. Denk aan gamen, films kijken, spelletjes doen of een bezoekje aan een klimpark.

Tijdens de avonden zijn er ervaren begeleiders aanwezig die de jongeren helpen met het verbeteren van hun sociale vaardigheden en het versterken van hun denkbeeld.

“Ik vond het spannend om naar Join us te gaan. En ook een beetje stom!”, zegt Lisa (17 jaar). “Voordat ik naar Join us ging had ik geen vrienden. Ik wilde dat wel graag, maar wist niet hoe ik het moest aanpakken. Tot ik hoorde van Join us. Ik vond het een beetje stom om te gaan. Ik had toch geen probleem? Gelukkig ben ik gegaan. Ik voel me prettig in de groep en heb er leuke vrienden ontmoet waarmee ik afspreek, ook buiten Join us.”

Nieuwsgierig naar Join us? Informatie en ervaringsverhalen zijn te lezen op de website www.join-us.nu. Jongeren kunnen zich hier ook aanmelden.
Deelnemen is gratis.
Met vragen kan men terecht bij Marijke Grutterink: 06-46540113. Volg het jongerenwerk van De Welle via facebook: www.facebook.com/jcplace2be / https://www.facebook.com/wejongerenwerk of instagram: @jwdewelle.
Volg ons