Nijhof-Wassink neemt Thuysbaert overMartin Schoemaker (Foto: Nijhof Wassink)
Van de redactie | 24-10-2020
RIJSSEN/WIERDEN - Nijhof-Wassink België heeft met ingang van 1 oktober de activiteiten overgenomen van het transportbedrijf Thuysbaert uit Sinaai (België).

Thuysbaert is specialist in het gecompartimenteerde ADR bulktransport voor veevoeders en sluit perfect aan op de huidige werkzaamheden binnen de divisie Feed Logistics bij Nijhof-Wassink. Nijhof-Wassink versterkt haar positie hiermee nog meer na de recente overname van Ecotrans.

Breder dienstenpakket

“Op deze manier kunnen we onze klanten, naast het reguliere bulk- en zakgoed transport, een nog breder dienstenpakket en een uitgebreidere service aanbieden. We vervoeren reguliere bulkproducten, ADR producten en zakgoed voor de veevoeder- en kunstmestindustrie binnen Europa. Hierdoor kunnen we nog meer flexibiliteit, service en efficiency bieden. Deze overname past dan ook binnen onze ambitie om onze toonaangevende rol in het mengvoedertransport uit te breiden", zegt Martin Schoemaker, Managing Director Feed Logistics Nijhof-Wassink.
De huidige directie van Thuysbaert blijft tot 1 januari 2021 aan het bedrijf verbonden, vanaf dan zal het gefuseerd zijn met Nijhof-Wassink België.
Volg ons