Kerstkaartenactie De Welle WierdenDe Welle houdt kerstkaartenactie (Foto: De Welle)
Van de redactie | 21-11-2020
WIERDEN - Stichting De Welle een kerstkaartenactie opgezet, om inwoners, jong en oud, die zich alleen voelen een hart onder de riem te steken. Mensen die hierin willen bijdragen, wordt gevraagd een kaart met kerstwens inclusief postzegel bij De Welle in de kerstbrievenbus te deponeren.

De kerstdagen worden geassocieerd met vrienden en familie, gezelligheid, samen vieren en dankbaarheid. In deze huidige coronatijd is juist het samenzijn iets dat nog zoveel mogelijk vermeden moet worden. Eenzaamheid ligt op de loer, tijdens de kerstdagen wordt dat gevoel misschien nog extra versterkt.

Kerstbrievenbus

Om inwoners, jong en oud, die zich alleen voelen een hart onder de riem te steken, heeft Stichting De Welle een kerstkaartenactie opgezet. Mensen die graag iets willen bijdragen, wordt gevraagd een kaart met kerstwens inclusief postzegel bij De Welle in de kerstbrievenbus te deponeren. De Welle zorgt ervoor dat alle kaarten verstuurd worden naar mensen die zelfstandig wonen. 

De Welle hoopt met deze actie bij te dragen aan minder eenzaamheid tijdens de feestdagen. Vanaf maandag 23 november tot en met 18 december staat er een speciale kerstbrievenbus bij de balie van De Welle. Elke werkdag van 9.00 tot 12.30 uur kunnen er kaarten gebracht worden aan de Dokter G.H. Beensweg 21, 7642 CH Wierden.
Volg ons