Bruns pakt bestuursfunctie bij Heracles weer opHeracles Stadion (Foto: Heracles)
Van de redactie | 24-11-2020
ALMELO/WIERDEN – Richard Bruns keert weer terug in het bestuur van Heracles Almelo.

De Wierdenaar legde in mei zijn functie als bestuurslid van de sportclub voorlopig neer vanwege een bij vervoersbedrijf Keolis (Bruns’ werkgever) onderzoek naar zijn functie bij Heracles. In de afgelopen maanden zijn de door Keolis ingestelde onderzoeken afgerond. 

De uitkomsten maken duidelijk dat er voor Bruns geen belemmeringen zijn om met onmiddellijke ingang terug te keren in zijn functie als bestuurslid van Heracles Almelo.

Vanaf nu is Bruns bij Heracles belast met de de portefeuille commerciële zaken. Dat is de portefeuille die tot en met 30 juni 2020, 14 jaar lang, werd ingevuld door Wim Samsen.

Blijdschap

“Om te beginnen zijn wij erg blij voor Richard en zijn gezin dat aan deze vervelende periode een einde is gekomen”, vertelt voorzitter Hans Bredewoud. “Als bestuur hebben wij in de afgelopen maanden veelvuldig in contact gestaan met Richard en Keolis. Wij kunnen concluderen dat de vele verwijten aan het adres van Richard geen doel hebben getroffen en sprake is van rehabilitatie. Ook voor Heracles Almelo zijn er daarom geen belemmeringen voor een terugkeer van Richard in het bestuur. Het is goed dat in deze, ook voor het betaald voetbal, moeilijke tijd het bestuur weer op volle sterkte is.”

Vooruitkijken

Richard Bruns: “Er is een enorme last van mijn schouders gevallen. Na een vervelende periode, waarin onjuiste dingen werden beweerd en geschreven, ben ik blij dat ik naar de toekomst kan kijken. Met veel enthousiasme pak ik mijn bestuursfunctie weer op.”
Volg ons